Training & advies

0 Posted by - May 28, 2020 - Sliderposts, Uncategorized

Foto: Rob Moorees

Ethisch leiderschap & morele moed

U kunt bij mij terecht voor trainingen en workshops ethiek in bedrijf. Deze trainingen zijn altijd praktijkgericht. In mijn training morele moed leren medewerkers op interactieve wijze hoe ze ethische vraagstukken die zich voordoen op de werkvloer kunnen herkennen, adresseren en oplossen. Het uitgangspunt van mijn trainingen is dat ethisch leiderschap niet alleen een zaak is van het management, maar van alle medewerkers van een organisatie.

Interdisciplinar werken

Daarnaast verzorg ik workshops over vooroordelen op de werkvloer en interdisciplinair denken en werken. Iedere discipline heeft zijn eigen methode en werkwijze. Dat leidt soms tot onbegrip en verwarring. In mijn workshop leer ik collega’s uit verschillende disciplines kijken vanuit het perspectief van een ander.

Maatwerk

Geen een organisatie is hetzelfde als een andere. Daarom maak ik mijn workshops altijd op maat en aan de hand van gerichte adviesvragen. Ik maak daarbij gebruik van verhalen uit de praktijk en filmfragmenten. Het gaat niet om de theorie maar om de ervaring.